Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 31 mei 2023

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid en onze procedures met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw gegevens wanneer u de service gebruikt en informeert u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om de service te leveren en te verbeteren. Door de Dienst te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit Privacybeleid.

Interpretatie en definities

Interpretatie

De woorden waarin de beginletter met een hoofdletter wordt geschreven, hebben een betekenis die onder de volgende voorwaarden is gedefinieerd. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in het enkelvoud of in het meervoud voorkomen.

Definities

Voor de doeleinden van dit privacybeleid:

Account betekent een uniek account dat voor u is aangemaakt om toegang te krijgen tot onze Dienst of delen van onze Dienst.

Bedrijf (in deze Overeenkomst “het Bedrijf”, “Wij”, “Ons” of “Onze” genoemd) verwijst naar GPT Definity 2.0 ™ Ltd.

Voor de doeleinden van de AVG is het Bedrijf de Gegevensbeheerder.

Cookies zijn kleine bestanden die door een website op uw computer, mobiel apparaat of ander apparaat worden geplaatst en die de details van uw browsegeschiedenis op die website bevatten, naast de vele toepassingen ervan.

Land verwijst naar Singapore

Gegevensbeheerder verwijst in het kader van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) naar het Bedrijf als de rechtspersoon die alleen of samen met anderen het doel en de middelen voor de verwerking van Persoonsgegevens bepaalt.

Apparaat betekent elk apparaat dat toegang heeft tot de Dienst, zoals een computer, een mobiele telefoon of een digitale tablet.

Facebook-fanpagina is een openbaar profiel met de naam GPT Definity 2.0 FB-pagina, speciaal gemaakt door het bedrijf op het sociale netwerk Facebook.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die betrekking hebben op een geïdentificeerde of identificeerbare persoon.

Voor de doeleinden van de AVG betekent Persoonsgegevens alle informatie die op u betrekking heeft, zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, online identificatie of een of meer factoren die specifiek zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische, culturele of sociale identiteit.

Dienst verwijst naar de Website.

Onder Dienstverlener wordt verstaan ​​iedere natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens het Bedrijf verwerkt. Het verwijst naar externe bedrijven of personen die door het Bedrijf in dienst zijn om de Dienst te faciliteren, om de Dienst namens het Bedrijf te verlenen, om diensten uit te voeren die verband houden met de Dienst, of om het Bedrijf te helpen bij het analyseren van hoe de Dienst wordt gebruikt. Voor de doeleinden van de AVG worden Dienstverleners beschouwd als Gegevensverwerkers.

Socialemediadiensten van derden verwijzen naar elke website of sociale netwerkwebsite waarop een Gebruiker kan inloggen of een account kan aanmaken om de Dienst te gebruiken.

Gebruiksgegevens hebben betrekking op gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Dienst, hetzij door de Dienstinfrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

Website verwijst naar GPT Definity 2.0 , toegankelijk via https://bitcointrader.ai

U betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruik maakt van de Dienst, of het bedrijf of een andere juridische entiteit namens wie een dergelijke persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Dienst, indien van toepassing.

Onder de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kunt u de Betrokkene of de Gebruiker worden genoemd, omdat u de persoon bent die de Dienst gebruikt.

Verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens

Soorten verzamelde gegevens

Persoonlijke gegevens

Tijdens het gebruik van onze service kunnen wij u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

E-mailadres

Voornaam en achternaam

Telefoonnummer

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij gebruik van de Dienst.

Gebruiksgegevens kunnen informatie omvatten zoals het internetprotocoladres van uw apparaat (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina’s van onze Dienst die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op die pagina’s hebt doorgebracht, het unieke apparaat identificatiegegevens en andere diagnostische gegevens.

Wanneer u toegang krijgt tot de Dienst via of via een mobiel apparaat, kunnen wij automatisch bepaalde informatie verzamelen, inclusief, maar niet beperkt tot, het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw mobiele apparaat besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-ID’s en andere diagnostische gegevens.

We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze service bezoekt of wanneer u toegang krijgt tot de service via of via een mobiel apparaat.

Trackingtechnologieën en cookies

We gebruiken cookies en soortgelijke trackingtechnologieën om de activiteit op onze service te volgen en bepaalde informatie op te slaan. De gebruikte trackingtechnologieën zijn bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze service te verbeteren en analyseren.

U kunt uw browser opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, kunt u mogelijk bepaalde delen van onze service niet gebruiken.

Cookies kunnen ‘permanente’ of ‘sessiecookies’ zijn. Permanente cookies blijven op uw pc of mobiele apparaat staan ​​wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit. Meer informatie over cookies: Alles over cookies .

We gebruiken zowel sessiecookies als permanente cookies voor de hieronder uiteengezette doeleinden:

Noodzakelijke/essentiële cookies

Type: Sessiecookies

Beheerd door: Wij

Doel: Deze cookies zijn essentieel om u de diensten te bieden die beschikbaar zijn via de website en om u in staat te stellen sommige functies ervan te gebruiken. Ze helpen gebruikers te authenticeren en frauduleus gebruik van gebruikersaccounts te voorkomen. Zonder deze cookies kunnen de diensten waar u om hebt gevraagd niet worden geleverd en gebruiken wij deze cookies alleen om u deze diensten te leveren.

Cookiebeleid / Kennisgeving Acceptatiecookies

Type: permanente cookies

Beheerd door: Wij

Doel: Deze cookies identificeren of gebruikers het gebruik van cookies op de website hebben geaccepteerd.

Functionaliteitscookies

Type: permanente cookies

Beheerd door: Wij

Doel: Met deze cookies kunnen wij keuzes onthouden die u maakt wanneer u de website gebruikt, zoals het onthouden van uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze cookies is om u een persoonlijkere ervaring te bieden en om te voorkomen dat u uw voorkeuren telkens opnieuw moet invoeren wanneer u de website gebruikt.

Tracking- en prestatiecookies

Type: permanente cookies

Beheerd door: Derden

Doel: Deze cookies worden gebruikt om informatie bij te houden over het verkeer naar de website en hoe gebruikers de website gebruiken. De informatie die via deze cookies wordt verzameld, kan u direct of indirect identificeren als individuele bezoeker. Dit komt omdat de verzamelde informatie doorgaans is gekoppeld aan een pseudonieme identificatie die is gekoppeld aan het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de website. We kunnen deze cookies ook gebruiken om nieuwe pagina’s, functies of nieuwe functionaliteit van de website te testen om te zien hoe onze gebruikers erop reageren.

Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en uw keuzes met betrekking tot cookies, kunt u ons Cookiebeleid of het Cookies-gedeelte van ons Privacybeleid bezoeken.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens

Het Bedrijf kan Persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Om onze Dienst te leveren en te onderhouden, inclusief om het gebruik van onze Dienst te monitoren.
  • Om uw account te beheren: om uw registratie als gebruiker van de Dienst te beheren. De Persoonsgegevens die u verstrekt, kunnen u toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de Dienst die voor u als geregistreerde gebruiker beschikbaar zijn.
  • Voor de uitvoering van een contract: de ontwikkeling, naleving en uitvoering van het koopcontract voor de producten, artikelen of diensten die u hebt gekocht of van enig ander contract met ons via de service.
  • Om contact met u op te nemen: Om contact met u op te nemen via e-mail, telefoongesprekken, sms of andere gelijkwaardige vormen van elektronische communicatie, zoals pushmeldingen van een mobiele applicatie over updates of informatieve communicatie met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde diensten, inclusief de beveiligingsupdates, wanneer dit nodig of redelijk is voor de uitvoering ervan.
  • Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden en die vergelijkbaar zijn met de goederen, diensten en evenementen die u al hebt gekocht of waar u naar hebt geïnformeerd, tenzij u ervoor heeft gekozen dergelijke informatie niet te ontvangen.
  • Om uw verzoeken te beheren: om uw verzoeken aan ons bij te wonen en te beheren.

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen in de volgende situaties:

  • Met Dienstverleners: Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen met Dienstverleners om het gebruik van onze Dienst te monitoren en analyseren, om contact met u op te nemen.
  • Voor bedrijfsoverdrachten: We kunnen uw persoonlijke gegevens delen of overdragen in verband met of tijdens onderhandelingen over een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering of overname van het geheel of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf.
  • Met aangesloten bedrijven: We kunnen uw informatie delen met onze aangesloten bedrijven, in welk geval we van deze aangesloten bedrijven eisen dat ze dit Privacybeleid naleven. Gelieerde ondernemingen omvatten ons moederbedrijf en eventuele andere dochterondernemingen, joint venture-partners of andere bedrijven die wij controleren of die onder gezamenlijke controle van ons staan.
  • Met zakenpartners: Wij kunnen uw gegevens delen met onze zakenpartners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.
  • Met andere gebruikers: wanneer u persoonlijke informatie deelt of anderszins in de openbare ruimtes communiceert met andere gebruikers, kan dergelijke informatie door alle gebruikers worden bekeken en buiten het openbaar worden verspreid. Als u communiceert met andere gebruikers of u registreert via een sociale-mediadienst van derden, kunnen uw contactpersonen op de sociale-mediadienst van derden uw naam, profiel, foto’s en beschrijving van uw activiteit zien. Op dezelfde manier kunnen andere gebruikers beschrijvingen van uw activiteit bekijken, met u communiceren en uw profiel bekijken.

Bewaring van uw persoonlijke gegevens

Het Bedrijf bewaart uw Persoonsgegevens slechts zo lang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit Privacybeleid. Wij zullen uw Persoonsgegevens bewaren en gebruiken voor zover dit nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en ons beleid af te dwingen.

Het Bedrijf bewaart Gebruiksgegevens ook voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de veiligheid te versterken of om de functionaliteit van Onze Dienst te verbeteren, of als Wij wettelijk verplicht zijn deze gegevens voor langere tijd te bewaren.

Overdracht van uw persoonlijke gegevens

Uw informatie, inclusief Persoonsgegevens, wordt verwerkt in de kantoren van het Bedrijf en op andere plaatsen waar de bij de verwerking betrokken partijen zich bevinden. Het betekent dat deze informatie kan worden overgedragen naar – en onderhouden op – computers die zich buiten uw staat, provincie, land of ander rechtsgebied van de overheid bevinden waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die in uw rechtsgebied.

Uw toestemming voor dit privacybeleid, gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie, vertegenwoordigt uw instemming met die overdracht.

Het Bedrijf zal alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij er adequate controles zijn ingesteld, waaronder de beveiliging van Uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens

Zakelijke transacties

Als het bedrijf betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonlijke gegevens worden overgedragen. Wij zullen u hiervan op de hoogte stellen voordat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen en onderworpen worden aan een ander privacybeleid.

Politie

Onder bepaalde omstandigheden kan het Bedrijf verplicht zijn om uw Persoonsgegevens vrij te geven als dit wettelijk verplicht is of als reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Andere wettelijke vereisten

Het Bedrijf kan uw Persoonsgegevens openbaar maken als het te goeder trouw van mening is dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Bescherm en verdedig de rechten of eigendom van het bedrijf
  • Mogelijke misstanden in verband met de Dienst voorkomen of onderzoeken
  • Bescherm de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de dienst of het publiek
  • Bescherm tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel wij ernaar streven commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen wij de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens

Dienstverleners hebben alleen toegang tot uw persoonlijke gegevens om hun taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor andere doeleinden te gebruiken.

Analyses

We kunnen externe dienstverleners gebruiken om het gebruik van onze dienst te monitoren en analyseren.

Google Analytics

Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google en die websiteverkeer volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Dienst bij te houden en te monitoren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-diensten. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren.

U kunt zich afmelden voor het beschikbaar stellen van uw activiteit op de Dienst aan Google Analytics door de Google Analytics opt-out browser add-on te installeren. De add-on voorkomt dat Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over bezoekactiviteiten.

Voor meer informatie over de privacypraktijken van Google kunt u de webpagina Privacy en voorwaarden van Google bezoeken: https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Email reclame

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt zich afmelden voor het ontvangen van (een deel van) deze communicatie van ons door de afmeldingslink of de instructies te volgen die in elke e-mail staan ​​die wij sturen of door contact met ons op te nemen.

We kunnen e-mailmarketingdienstverleners gebruiken om e-mails naar u te beheren en te verzenden.

Mailchimp

Mailchimp is een verzendservice voor e-mailmarketing die wordt aangeboden door The Rocket Science Group LLC.

Voor meer informatie over de privacypraktijken van Mailchimp kunt u hun privacybeleid bezoeken: https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

AWeber is een verzendservice voor e-mailmarketing die wordt aangeboden door AWeber Communications.

Voor meer informatie over de privacypraktijken van AWeber kunt u hun privacybeleid raadplegen: https://www.aweber.com/privacy.htm

Reactie terug krijgen

GetResponse is een verzendservice voor e-mailmarketing die wordt aangeboden door GetResponse.

Voor meer informatie over de privacypraktijken van GetResponse kunt u hun privacybeleid raadplegen: https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Gebruik, prestaties en overige

We kunnen externe dienstverleners gebruiken om onze service beter te verbeteren.

Onzichtbare reCAPTCHA

We gebruiken een onzichtbare captcha-service genaamd reCAPTCHA. reCAPTCHA wordt beheerd door Google.

De reCAPTCHA-service kan om veiligheidsredenen informatie over u en uw apparaat verzamelen.

De door reCAPTCHA verzamelde informatie wordt bewaard in overeenstemming met het Privacybeleid van Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

AVG-privacy

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonlijke gegevens onder de AVG

Wij kunnen Persoonsgegevens verwerken onder de volgende voorwaarden:

  • Toestemming: U heeft uw toestemming gegeven voor het verwerken van Persoonsgegevens voor een of meer specifieke doeleinden.
  • Uitvoering van een overeenkomst: Het verstrekken van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met U en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan.
  • Wettelijke verplichtingen: Het verwerken van Persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan het Bedrijf onderworpen is.
  • Vitale belangen: De verwerking van Persoonsgegevens is noodzakelijk om uw vitale belangen of die van een andere natuurlijke persoon te beschermen.
  • Publieke belangen: De verwerking van Persoonsgegevens houdt verband met een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of in het kader van de uitoefening van het openbaar gezag dat bij het Bedrijf berust.
  • Gerechtvaardigde belangen: Het verwerken van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor de doeleinden van de legitieme belangen die door het Bedrijf worden nagestreefd.

In ieder geval helpt het Bedrijf graag mee om de specifieke rechtsgrondslag die van toepassing is op de verwerking te verduidelijken, en in het bijzonder of het verstrekken van Persoonsgegevens een wettelijke of contractuele verplichting is, dan wel een vereiste die noodzakelijk is om een ​​contract aan te gaan.

Uw rechten onder de AVG

Het Bedrijf verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid van Uw Persoonsgegevens te respecteren en te garanderen dat U Uw rechten kunt uitoefenen.

U heeft op grond van dit Privacybeleid en volgens de wet, als u zich binnen de EU bevindt, het recht om:

  • Vraag toegang tot uw persoonlijke gegevens. Het recht op toegang, bijwerken of verwijderen van de informatie die wij over u hebben. Wanneer dit mogelijk wordt gemaakt, kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks openen, bijwerken of verzoeken om verwijdering ervan in het gedeelte Uw accountinstellingen. Als u deze acties niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen. Hierdoor kunt u ook een kopie ontvangen van de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren.
  • Verzoek om correctie van de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren. U heeft het recht om onvolledige of onjuiste informatie die wij over u bewaren, te laten corrigeren.
  • Bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Dit recht bestaat wanneer Wij vertrouwen op een legitiem belang als rechtsgrondslag voor Onze verwerking en er iets aan de hand is met Uw specifieke situatie waardoor U op deze grond bezwaar wilt maken tegen onze verwerking van Uw Persoonsgegevens. U heeft ook het recht om bezwaar te maken wanneer wij uw persoonlijke gegevens verwerken voor directmarketingdoeleinden.
  • Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. U heeft het recht om ons te vragen om persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen als er voor ons geen goede reden is om de verwerking ervan voort te zetten.
  • Vraag de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan. Wij zullen uw persoonlijke gegevens aan u, of aan een door u gekozen derde partij, verstrekken in een gestructureerd, algemeen gebruikt, machinaal leesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons in eerste instantie toestemming hebt gegeven om deze te gebruiken of waarbij wij de informatie hebben gebruikt om een ​​contract met u uit te voeren.
  • Trek uw toestemming in. U heeft het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw Persoonsgegevens in te trekken. Als u uw toestemming intrekt, kunnen wij u mogelijk geen toegang geven tot bepaalde specifieke functionaliteiten van de Dienst.

Uitoefening van uw AVG-gegevensbeschermingsrechten

U kunt uw rechten op toegang, rectificatie, annulering en verzet uitoefenen door contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren. Als u een verzoek indient, zullen wij ons best doen om zo snel mogelijk op u te reageren.

U heeft het recht om een ​​klacht in te dienen bij een Gegevensbeschermingsautoriteit over Onze verzameling en gebruik van Uw Persoonsgegevens. Als u zich in de Europese Economische Ruimte (EER) bevindt, kunt u voor meer informatie contact opnemen met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de EER.

Facebook-fanpagina

Gegevensbeheerder voor de Facebook-fanpagina

Het bedrijf is de gegevensbeheerder van uw persoonlijke gegevens die worden verzameld tijdens het gebruik van de service. Als exploitant van de Facebook-fanpagina zijn het bedrijf en de exploitant van het sociale netwerk Facebook gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken.

Het Bedrijf heeft overeenkomsten gesloten met Facebook waarin onder meer de voorwaarden voor het gebruik van de Facebook Fan Page zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn grotendeels gebaseerd op de Servicevoorwaarden van Facebook: https://www.facebook.com/terms.php

Bezoek het privacybeleid van Facebook https://www.facebook.com/policy.php voor meer informatie over hoe Facebook persoonlijke gegevens beheert of neem online of per post contact op met Facebook: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Verenigde Staten.

Facebook-inzichten

Wij gebruiken de Facebook Insights-functie in verband met de werking van de Facebook-fanpagina en op basis van de AVG, om geanonimiseerde statistische gegevens over onze gebruikers te verkrijgen.

Voor dit doel plaatst Facebook een cookie op het apparaat van de gebruiker die onze Facebook-fanpagina bezoekt. Elke Cookie bevat een unieke identificatiecode en blijft gedurende een periode van twee jaar actief, behalve wanneer deze vóór het einde van deze periode wordt verwijderd.

Facebook ontvangt, registreert en verwerkt de informatie die is opgeslagen in de Cookie, vooral wanneer de gebruiker de Facebook-diensten bezoekt, diensten die worden aangeboden door andere leden van de Facebook Fan Page en diensten van andere bedrijven die Facebook-diensten gebruiken.

Voor meer informatie over de privacypraktijken van Facebook kunt u het privacybeleid van Facebook hier raadplegen: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Uw privacyrechten in Californië (Californische Shine the Light-wet)

Op grond van Sectie 1798 van het Burgerlijk Wetboek van Californië (Californische Shine the Light-wet) kunnen inwoners van Californië met een gevestigde zakelijke relatie met ons één keer per jaar informatie opvragen over het delen van hun Persoonsgegevens met derden voor directmarketingdoeleinden van derden.

Als u meer informatie wilt opvragen op grond van de California Shine the Light-wet, en als u een inwoner van Californië bent, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Privacyrechten in Californië voor kleine gebruikers (California Business and Professions Code Section 22581)

In sectie 22581 van de California Business and Professions Code kunnen inwoners van Californië jonger dan 18 jaar en geregistreerde gebruikers van online sites, diensten of applicaties de verwijdering van inhoud of informatie die zij openbaar hebben geplaatst, aanvragen en verkrijgen.

Om de verwijdering van dergelijke gegevens aan te vragen, en als u een inwoner van Californië bent, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens en het e-mailadres vermelden dat aan uw account is gekoppeld.

Houd er rekening mee dat uw verzoek geen volledige of alomvattende verwijdering garandeert van online geplaatste inhoud of informatie en dat de wet verwijdering onder bepaalde omstandigheden mogelijk niet toestaat of vereist.

Links naar andere websites

Onze Service kan links bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij geleid. Wij adviseren u ten zeerste om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen.

Wij hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u dit laten weten via e-mail en/of een prominente kennisgeving op onze service, voordat de wijziging van kracht wordt, en we zullen de datum ‘Laatst bijgewerkt’ bovenaan dit privacybeleid bijwerken.

U wordt geadviseerd dit Privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht zodra ze op deze pagina worden geplaatst.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Per e-mail: info[at] bitcointrader.ai

Door deze pagina op onze website te bezoeken: https://bitcointrader.ai/contact-us